Stripes
Tjänster

Tjänster

Att hålla rätt inomhusklimat och temperatur i fastigheten är nyckeln till behaglig miljö, effektiv energiförbrukning och god ekonomi.

Vi hjälper till med behovsstyrd ventilation och implementerar processtyrningar för bl.a. tillverkande industrier i behov av optimerad flödesstyrning. Resultatet blir renare luft och rätt temperatur på vatten och luft. Vi utför även tjänster inom apparatskåp, el i styr och felsökning. Larmia är vår leverantör av hårdvara, mjukvara, konfigureringsverktyg, PLC-styrning och Duc.

 

Kanske ska du installera utrustning i en helt ny fastighet, eller se över en befintlig som behöver trimmas in? Vi bygger nytt eller bygger om, från konventionell processtyrning till PLC

 

Projektering/programmering

Energieffektiv produktion – en framgångsfaktor
Kanske har du en befintlig industrifastighet som ska energioptimeras och få rätt klimat. Eller så behöver ventilationen en översyn. Våra erfarna projektörer förverkligar smarta lösningar, antingen utifrån dina skisser eller genom förslag från ”scratch”. Vår kompetens – med förstklassiga produkter, system och lösningar – ger dig en perfekt grund för bra inomhusklimat och god energieffektivitet.

 

Apparatskåpsbyggnad

Små och stora projekt
Vi producerar och monterar apparatskåp och tar era idéer från ritbord till färdig installation. Apparatskåpen kan levereras kompletta med färdiga komponenter som effektivt samverkar med befintlig utrustning för optimala inomhusklimat. Kanske har du en färdig idé, eller så behöver du hjälp med tankar, skisser och ritningar. Vi guidar dig till rätt lösning och prisvärda beslut.

 

Installation/service

Från mjukvara till felsökning och service.
När det projekterade underlaget är framtaget installerar vi mjukvaran som styr din anläggning effektivt. Här ingår också att dra kabel från apparatskåpet ut till motorer, tempgivare och ventiler. Vi erbjuder kompetenskrävande installationer och service inom el, styr och övervakning samt automation, och kan även hjälpa till med allmänna elinstallationer, servicejobb och felsökningar.